Kiprecepten.nl

Kiprecepten.nl is een initiatief van NEPLUVI, de Vereniging van de Nederlandse Pluimveeverwerkende Industrie, met als visie het onder de aandacht brengen van pluimveevlees in Nederland.

Kiprecepten.nl is een platform dat gebruikt kan worden door Nederlanders om exclusieve kiprecepten te vinden voor het koken van hun dagelijkse maaltijd. Kookvideo’s van verschillende chefs en een ruim assortiment recepten zijn exclusief te vinden op deze website.

Inspirerende blogs en informatief materiaal over de duurzaamheid van de Nederlandse pluimveesector maken de website af.

Bezoek Kiprecepten.nl

ONZE AANPAK

NEPLUVI representeert de Nederlandse pluimveeverwerkende industrie en in deze hoedanigheid ontwikkelden zij een marketing plan om meer consumenten te bereiken met inspirerende en populaire kiprecepten.

Het creatieve team van Giraffes4Zebras heeft een bijbehorende moderne website gemaakt. Met professionele fotografie en video’s brengen we de recepten aantrekkelijk in beeld. Zo inspireren we de websitebezoekers om kippenvlees regelmatig te kiezen als onderdeel van de dagelijkse maaltijd.

UITWERKEN VAN DE STRATEGIE

LOGO EN HUISSTIJL 

NEPLUVI’s marketingplan bestaat uit een aantal acties om kippenvlees te promoten in Nederland en zich hierbij te richten op alle Nederlanders, waaronder consumenten van kipproducten.

De venieuwde identiteit van de kipreceptenwebsite was een belangrijke stap in het verspreiden van hun boodschap richting het Nederlandse publiek. Giraffes4Zebras was verantwoordelijk voor het maken van het nieuwe logo en het leveren van een volledig nieuwe stijl voor kiprecepten.nl.

WEBSITE

Door een intensieve samenwerking met verschillende bloggers en chefs kwam Giraffes4Zebras met hun voorstel voor een moderne en aantrekkelijk website. De focus van de website ligt op het aanbieden van een ruim aanbod aan lekkere kiprecepten.

Daarnaast is de website een platform waar de pluimveesector achtergrondinformatie over de productie van kippenvlees kan delen.

Tot op de dag van vandaag verzorgt Giraffes4Zebras de creatieve media en advertenties. De professionele fotografie, aantrekkelijke video’s, het kleurgebruik en de samenwerking met bloggers, maken dit tot een modern en succesvol foodplatform.

CONTINUE

KIPRECEPTEN.NL

RESULTATEN

Dagelijks bezoekt een groot aantal Nederlanders de kiprecepten website voor inspiratie.
Daarnaast is kiprecepten.nl actief op diverse social media, waar Giraffes4Zebras voor regelmatige berichtgeving zorgt, toegespitst op het specifieke medium. De berichten van kiprecepten worden goed bekeken en veel bezoekers delen de recepten met hun connecties. Zo breidt de bekendheid van kiprecepten zich snel uit.

MEERWAARDE
CREËREN VOOR ONZE KLANTEN


Marketing as a Service biedt onze klanten veel toegevoegde waarde. Steeds meer klanten stappen daarom over naar MaaS.

In onze projecten vind je de klanten die we nu al met deze dienst mogen ondersteunen.

Bekijk
Partners Network
Partners Network
Biemond & Hoekman
Biemond & Hoekman
Traksi
Traksi
Prince Fibre
Prince Fibre
Kiprecepten.nl
Kiprecepten.nl

Marketing

Bezoek de website!

Campagnes

Bezoek de website!

Design

Bezoek de website!

Content

Bezoek de website!

Techniek

Bezoek de website!

Planet G4Z

Bezoek de website!